به روایت معتمدین، نسب این امامزاده عظیم الشأن به حضرت امیرالمومنین علی (ع) می رسد. از گذشته های دور مردم این شهر از سر ارادت و احترام، این امامزاده را شاهزاده عبدالله نامیده اند.
مجموعه ساختمانهای این بقعه متبرکه مذهبی تاریخی به صورت پلکانی و در ارتفاعهای متفاوتی بنا شده است در خیابان اصلی مجاور حرم پس از عبور از سالن اجتماعات جدید الاحداث و تماشای منظره زیبای شنای مرغابی ها در استخر پر آب، از پله های درب شرقی مجموعه وارد صحن اول امامزاده می شویم. طرفین این صحن را برج دیده بانی از دوران تاریخی سلجوقیان و اتاقهایی در بر گرفته است، سپس پله های دیگری را بالا می رویم تا به صحن دوم یا همان صحن اصلی برسیم. اذن دخول را می خوانیم و وارد حرم می شویم. از رواقهای کوچک و تو در تو با طاقهای گنبدی شکل و گچبری ساده آنها عبور می کنیم تا به ضریح حرم مطهر امامزاده عبدالله (ع) برسیم .
ضریح فلزی بسیار زیبای بقعه بر روی دیواره سنگی به ارتفاع تقریبی یک متر قرار دارد. گنبد فیروزه ای امامزاده با کاشیکاری ساده در قسمت فوقانی و کتیبه ای از آیات قرآنی و ذکر لا اله الا الله با خط کوفی در بدنه تزئین شده است. ضلع شمالی حرم را نیز بنای خشتی عظیم و مرتفع با معماری سنتی زیبا و قدمتی تاریخی احاطه کرده، البته در اتاقها و محوطه اطراف بقعه، آرامگاههای بسیاری به چشم میخورد که متعلق به اموات اهالی منطقه باغستان می باشد.
محوطه و فضای سبز امامزاده توسط هیئت امنای این بقعه متبرکه و با استفاده از کمکهای اهالی و خیرین منطقه به طرز بسیار زیبا و دلنشینی بازسازی شده، کف تمامی صحن ها و فضاهای اطراف بقعه با آجرهای خشتی و با طرحهای سنتی فرش شده است . طراوت درختان سرو ، کاج و بید در محوطه امامزاده ، روح هر بینندهای را نوازش میدهد.
وجود جاذبه های فراوان گردشگری در شهر نطنز ،معماری سنتی و موقعیت مکانی منحصر به فرد امامزاده عبدالله (ع) در دل باغهای شهر تاریخی نطنز و از همه مهمتر فضای سبز بسیار زیبا و امکانات رفاهی این مکان مقدس باعث گردیده که هر ساله زائران و گردشگران زیادی از دیگر شهرهای کشورمان دراین مکانمذهبیتاریخیتوقفکرده،وازاینموهبتهایالهیبهرمندشوند